Pinnacle – Leeds

Pinnacle – Leeds

3rd February 2018
/ / /
Comments Closed

The brief was to come up with a visually striking contemporary design but retaining flooring and upgrading decoration way-finding signage and furniture. The client had been through several attempts over the years to refresh the area and the reports were that these had dated rapidly.

 

Of the five designs submitted to them, the client chose a geometric design wall feature comprising of living moss, gold leaf panelling and wood effect that also ran through to join up with the way-finding and floor level signage and complement the proposed decoration and furniture.

As the building was live and highly trafficked the works had to be completed during evenings and nights, while maintaining fire routes to allow the skeleton staff that remained free access around the building.

Comments are closed.

© 2019 Project Interiors. All rights reserved.